Termeni si Conditii de utlizare

Prezentul document stabileste modul in care utilizatorii acestui site (persoane fizice sau juritdice ce acceseaza total-turism.ro) pot beneficia de serviciile si informatiile puse la dispozitie de acesta.Vizitarea paginilor site-ului Total-turism.ro si/sau promovarea ofertelor turistice prin intermediul sau presupune acceptarea tuturor termenilor si conditiilor de utlizare ce sunt stabilite de proprietar/administrator, conditii ce pot fi modificate in orice moment si fara o notificare prealabila.Neacceptarea a una sau mai multe dintre aceste prevederi obliga persoana in cauza la incetarea utilizarii acestui site.

Serviciile oferiteTotal-turism.ro reprezinta un site de promovare a turismului romanesc prin gazduirea ofertelor proprietarilor unitatilor de cazare (personae fizice sau juridice) de pe intreg cuprinsul tarii.Total-turism.ro nu este o agentie de turism si prin urmare nu pune la dispozitie un sistem de rezervare sau de plata a ofertelor de cazare. Total-turism.ro reprezinta doar platforma de promovare a acestor servicii care intermediaza contactul dintre ofertant si potentialii beneficiari ai seviciilor oferite. Serviciile si produsele prezentate pe site nu reprezinta oferta din partea Total-turism.ro

Raspunderea asupra informartiilor oferiteOfertele de cazare sunt prezentate si actualizate de catre proprietarii unitatilor de cazare. Total-turism.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori de orice natura aparute pe site. Total-turism.ro nu-si asuma nicio raspundere privind realitatea, actualitatea si/sau integralitatea informatiilor furnizate de catre ofertanti si publicate in cadrul paginilor sale. Total-turism.ro nu-si asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita inexactitatii sau intarzierii informatiilor de pe site.Utilizatorii ofertanti de servicii sunt independenti si raspund in nume propriu in legatura cu servciile oferite. Acestia isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica pe Internet folosind serviciile Total-turism.roBeneficiarul este atentionat si ia la cunostinta de faptul ca informatiile prezentate de ofertanti pot avea o natura subiectiva si cu limitarile specifice mediului de comunicare, astfel ca beneficiarul va efectua o evaluare proprie a riscurilor ce decurg din contractarea serviciilor utilizand modalitatea online.Total-turism.ro va face insa toate eforturile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile depistate, cat mai curand posibil. Foarte utile in acest sens vor fi si observatiile sau reclamatiile venite din partea vizitatorilor.

Obligatiile ofertantilor de servicii turisticeProprietarii de unitati de cazare ce apeleaza la serviciile Total-turism.ro au obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre ei atunci cand acestea le sunt solicitate pentru crearea unui cont. In cazul in care Total-turism.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate consta in stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine.De asemenea vor fi oprite de la afisare:
unitatile de cazare care nu au descrierea si restul informatiilor completate in mod corect si coerent, nu sunt localizate pe harta cu o aproximatie multumitoare, nu au cel putin o poza care sa le infatiseze si care sa fie setata ca imagine de prezentare, cat si unitatile care nu au cel putin o oferta de preturi valida. imaginile care nu au in mod evident nici o legatura cu unitatea de cazare, imprejurimile acesteia sau obiectivele turistice din zona. imaginile care contin logo-uri sau insemne ale altor site-uri sau proprietari in afara celor ai unitatilor de cazare promovate. ofertele de preturi completate necorespunzator. va fi in general sanctionat orice tip de continut (imagine sau text) ce nu se inscrie in limitele decentei si ale bunului simt.
* in fiecare din aceste cazuri utilizatorul va fi instiintat printr-un email despre motivele acestor decizii si i se va oferi tot suportul necesar astfel incat sa poata corecta problemele identificate.** informatiile introduse pot suferi modificari de formatare (fonturi, culori, asezare in pagina, etc...) pentru a se inscrie in linia de prezentare a site-ului. De asemenea pot fi completate sau corectate, daca este cazul, cu date suplimentare obtinute de pe site-urile oficiale ale unitatilor (daca acestea au fost declarate)

Politica de confidentialitateTotal-turism.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatorii site-ului si nu le va dezvalui unor terte parti fara consimtamantul dumneavoastra.