Vila Casa Dora - Calimanesti (Valea Oltului, judetul Valcea)

Judetul: Valcea

Localitatea: Calimanesti (Valea Oltului)

Capacitate: 3 persoane in 1 camere (1 camere duble)
Tarif: -
Data adaugare: 12-04-2017
Ultima actualizare 19-04-2017


raporteaza o neregula »
descriere:

Situată la 50 de metri de centrul orasului, de primărie, supermarketuri şi de piaţă, Casa Dora oferă o camera spaţioasa pentru 3 persoane.

Camera este dotata cu mobilier practic, TV cu canale prin cablu, baie cu duş şi articole de toaletă gratuite, acces gratuit la internet WiFi si parcare gratuită in curte, foisor, gratar.

Pe timpul verii camera este racoroasa iar in perioadele mai reci acestea este incalzita cu ajutorul sobelor sau prin sistemul de incalzire geotermala.

Cel mai apropiat restaurant se găseşte la aproximativ 250 de metri de Casa Dora. Oaspeţii pot cumpăra produse alimentare de la un magazin situat la 50 de metri.

Oaspeţii  se poate relaxa in piscinele termale în aer liber sau inchise, aflate la 600 de metri de locatia noastra (10minute de mers pe jos), chiar in Parcul Central; să viziteze atracţiile din împrejurimi  precum Biserica de Piatra la 20m distanta, Catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel (la 50m), Schitul Ostrov-ctitorie a domnitorului Neagoe Basarab aflat la o distanta de 750 de metri de casă, Mânăstirea Cozia (4 km)- ctitorie a domnului Mircea cel Bătrân, Mânăstirea Turnu care dateaza din sec.XV - XVI (7 km), Mânăstirea Stănişoara (11 km), Mânăstirea Frasinei (31km), Castrul roman Arutela (4 km), Cascada Lotrişor (11km)  Parcul Naţional Cozia (10 km) si Caciulata (3.5km)

Casa Dora se află la o distanţă de aproximativ 100m de drumul european E81 si la 1.5 km de Gara Calimanesti, cu acces rapid la staţile de autobuz cătra Aqua Park Căciulata şi către Râmnicu Vâlcea. De asemnea, printre atracţiile turistice de mare interes se numără şi Salina Ocnele Mari, aflată la o distanţă de 27 km de Casa Dora.

Pentru recreere si drumetii, va recomandam drumul de Cura Balneara care porneste din Calimanesti si se termina in Caciulata, Parcul Central, Insula Ostrov, faleza raului Olt si traseele montane din Parcul National Cozia, precum si plimbarile cu vaporasul pe raul Olt intre Calimanesti si Caciulata.

Va asteptam cu drag !!!

capacitate de cazare:

3 persoane in 1 camere
 • camere twin : 1

dotari/servicii Vila:

 • acces bucatarie
 • foisor - mese picnic
 • gratar in curte
 • internet wireless
 • loc de joaca copii
 • parcare

dotari/servicii camere:

 • aer conditionat
 • baie in camera
 • minibar
 • televizor

Oferta cazare/noaptevalabilitate expiratatarife afisate orientativ pana la actualizarea de catre proprietar

Valabilitate:
17.04.2017 - 31.05.2017
Twin
80 RON
Valabilitate:
01.06.2017 - 31.08.2017
Twin
90 RON
➥  tarife exprimate in: RON / CAMERA / NOAPTE
servicii/taxe incluse : Mobilier practic, TV cu canale prin cablu, baie cu duş şi articole de toaletă gratuite, acces gratuit la internet WiFi, parcare gratuită in curte, foisor, gratar.

* Pe timpul verii camerele sunt racoroase iar in perioadele mai reci acestea sunt incalzite cu ajutorul sobelor sau prin sistemul de incalzire geotermala.
servicii/taxe contracost : Pat suplimentar - 20 ron
cele mai apropiate unitati
Vila CASA FABRIZIO (Calimanesti - judetul Valcea)
Distanta: 0,08 km
Capacitate: 6 persoane in 2 camere (2 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea OLTOUR (Calimanesti - judetul Valcea)
Distanta: 0,12 km
Capacitate: 26 persoane in 13 camere (13 camere duble)
Tarif: -
Vila Asi-Tur Divers (Calimanesti - judetul Valcea)
Distanta: 0,35 km
Capacitate: 6 persoane in 3 camere (3 camere duble)
Tarif: -
Vila Crinilor (Calimanesti - judetul Valcea)
Distanta: 2,34 km
Capacitate: 32 persoane in 16 camere (7 camere duble)
Tarif: -
vezi si...