Vila Mitica Moglan - Slatioara (Bucovina, judetul Suceava)

Judetul: Suceava

Localitatea: Slatioara - Stulpicani (Bucovina)

Capacitate: 16 persoane in 8 camere (8 camere duble)
Tarif: -
Data adaugare: 06-01-2015
Ultima actualizare 02-02-2019


raporteaza o neregula »
descriere:

        Vila Moglan se afla amplasata in satul Slatioara din comuna Stulpicani jud. Suceava, sat situat la poalele muntelui Todirescu din masivul Rarau-Giumalau in apropierea CODRILOR SECULARI de la Slatioara.

        Accesul in Slatioara se face din doua parti;prima din loc. Frasin,de pe drumul european Suceava-Vatra Dornei,la stanga urmand Valea Suhei Bucovinene la Stulpicani si apoi la dreapta pe DJ 177B spre Slatioara.A doua cale,de la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Gura Humorului la dreapta spre Slatioara(drum judetean in curs de modernizare),urmand valea paraului Sandru peste pasul Prihodiste.

        Sositi in acest loc,turistii vor gasi o frumoasa asezare de munte cu cca 200 de gospodarii rasfirate asezate pe dealurile de o parte si de alta a paraului Slatioara,dominate de paduri si fanete pe fondul CODRULUI SECULAR SLATIOARA si a muntilor Todirescu si Rarau -avand statut de rezervatii naturale.

        Padurea falnica de brazi si molizi de la Slatioara ar fi, potrivit anumitor specialisti, cea mai veche de pe continent, ori daca nu, cel putin in topul celor mai batrane. O dovedesc arborii impresionanti care si-au infipt radacinile in solurile fertile de aici in urma cu de 300-400 ani, si cei care se odihnesc culcati la pamant acoperiti cu sute de specii de muschi. Cele mai inalte exemplare de molid masoara 50-60 m, avand diametrul trunchiului de peste un metru.

        Linistea, reculegerea, inspiratia, frumusetea si grandoarea sunt cuvintele cheie in orice descriere a locului, mai mult sau mai putin poetica. Frumusetea peisajului consta in salbaticia naturii care invadeaza potecile si in speciile rare de plante pe care le veti intalni numai mergand in Codrii Seculari Slatioara.

        Cei care sunt pentru prima data in Bucovina sau altii care doresc sa revada acest mirific spatiu geografic pot face drumetii (pe jos sau vara cu trasura si iarna cu sania)unde vor descoperi in imprejurimi minunate locuri cu aer puternic ozonat,parfumul fanetelor de pe dealuri,deplina liniste in ambianta vestitului CODRU SECULAR completate peste tot cu recunoscuta ospitalitate bucovineana.

        Din Slatioara se pot face excursii amintind cateva trasee ce merita sa fie vizitate:

  Slatioara - Codrii Seculari - golul alpin Todirescu - masivul Rarau cu Popii Raraului, Pietrele Doamnei, Motel alpin Rarau. Acest traseu se poate face pe jos (aprox.3,5h) sau cu masina prin Campulung Moldovenesc - Pojorata - Rarau.

  Manastirile din Bucovina: Voronet si Humor (25 km), Moldovita (30 km), Sucevita (45 km), Putna (60 km)

  Salina Cacica (35 km)

  Complexul sportiv-turistic Arinis din Gura Humorului.

        La una din aceste vile din satul Slatioara, la MITICA MOGLAN, cu multe amenajari functionale asemanatoare unei pensiuni turistice, pot fi gazduite si servi masa grupuri de turisti (tineri sau varstnici) ce iubesc muntele linistea si bucatele traditionale (ecologice) bucovinene.

        Vila dispune de living cu semineu unde pot sa serveasca masa 18 persoane; televiziune prin satelit (digi-tv); bucatarie proprie; sauna; 4 camere duble dotate cu baie proprie; 4 camere duble cu baie comuna. Deasemenea vila are in dotare gratar, iaz populat cu pastrav, stana turistica unde se pot gati si servi mancaruri traditionale ciobanesti bucovinene cu produse din gospodaria proprie.

Va asteptam sa petreceti si sa va simtiti cat mai bine (atat vara cat si iarna) la vila noastra si in satul nostru!

capacitate de cazare:

16 persoane in 8 camere
 • camere matrimoniale : 8

dotari/servicii Vila:

 • acces bucatarie
 • bar
 • foisor - mese picnic
 • gratar in curte
 • internet wireless
 • loc de joaca copii
 • parcare
 • sauna
 • spalat - calcat

dotari/servicii camere:

 • baie in camera
 • balcon
 • frigider
 • televizor

Oferta cazare/noaptevalabilitate expiratatarife afisate orientativ pana la actualizarea de catre proprietar

Valabilitate:
02.02.2019 - 25.04.2019
Regim Single
80 RON
Matrimoniala
95 RON
Toata unitatea
700 RON
➥ mese: - contracost➥ tarife exprimate in: RON / CAMERA / NOAPTE
cele mai apropiate unitati
Hotel Alex (Campulung Moldovenesc - judetul Suceava)
Distanta: 10,77 km
Capacitate: 120 persoane in 51 camere (22 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea Gentiana (Campulung Moldovenesc - judetul Suceava)
Distanta: 10,9 km
Capacitate: 14 persoane in 8 camere (7 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea Bucovina Lodge (Vama - judetul Suceava)
Distanta: 11,83 km
Capacitate: 24 persoane in 11 camere (4 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea Calin (Vama - judetul Suceava)
Distanta: 12,24 km
Capacitate: 24 persoane in 12 camere (9 camere duble)
Tarif: -
vezi si...