Cabana Hartagu Hartagel - Gura Siriului (Valea Buzaului, judetul Buzau)

Judetul: Buzau

Localitatea: Gura Siriului - Siriu (Valea Buzaului)

Capacitate: 58 persoane in 20 camere (11 camere duble)
Tarif: -
Data adaugare: 19-03-2015
Ultima actualizare 26-01-2016


raporteaza o neregula »
descriere:

        Cabana este situata la 92 km de Buzau si 53 km de Brasov, in Muntii Buzaului, cu o arhitectura ce imbina stilul taditional Transilvanean cu cel traditional Bavarez si mobilier pictat manual, o zona de o deosebita frumusete, omul si natura au reusit sa creeze un peisaj incredibil si fascinant, unde apele repezi ale Buzaului isi gasesc linistea in lacul Siriu, vegheat din toate partile de paduri.

        In zona va sunt recomandate diverse obective turistice si lacase de cult precum Rezervatia de Zimbri si Cascada Urlatoare de la Vama Buzaului ; Manastirea Schimbarea la Fata de la Sita Buzaului, dar si  numeroase modalitati de a petrece timpul liber in afara cabanei, de la terenul polisport (tenis de camp ; football ; basketball ; handbal ), mountain bike, pescuit sportiv atat pe lacul de pe proprietate cat si pe raul care trece prin curtea cabanei ,loc de joaca pentru copii cat si plimbari pe munte si hiking. Pentru petrecerea timpului liber in interior cabana dispune de: o sala de jocuri ( biliard ; tenis de masa ; foosball ; board games ) ; camera de joaca pentru copii ( dotata cu tobogan ; leagan ; o gama diversificata de jucarii ), dvd-player cu o gama variata de filme.

        In ceea ce priveste mancarea aceasta este pregatita din ingrediente naturale si proaspete, proprietarii Cabanei Hartagu detin si Restaurantul Moara Dragaicilor din Buzau recunoscut pentru mancarurile gustoase si traditionale (adevarate!) pregatite aici .

capacitate de cazare:

58 persoane in 20 camere
 • camere twin : 2
 • camere matrimoniale : 9
 • garsoniere : 6
 • apartamente : 3

dotari/servicii Cabana:

 • foisor - mese picnic
 • gratar in curte
 • inchirieri biciclete
 • internet wireless
 • loc de joaca copii
 • parcare
 • restaurant
 • sala conferinte
 • teren de sport

dotari/servicii camere:

 • baie in camera
 • balcon
 • televizor

Oferta cazare/noaptevalabilitate expiratatarife afisate orientativ pana la actualizarea de catre proprietar

Valabilitate:
26.01.2016 - 31.12.2016
Twin
382 RON
Matrimoniala
382 RON
Garsoniera
436 RON
Apartament
491 RON
➥ mese: pensiune completa - inclus➥ tarife exprimate in: RON / CAMERA / NOAPTE
detalii :

Tarifele includ toate taxele:

Cazare si pensiune completa pentru 2 adulti, intrare cu cina  - iesire cu mic dejun. Pentru copii intre 4-12 ani cazarea se face in camere duble superioare sau apartament si necesita supliment masa obligatoriu. Pentru cei care necesita meniu special (fara carne, fara gluten, alte situatii), va rugam sa ne anuntati la momentul rezervarii. In zona, nu exista alte restaurante.

Facilitati Cabana incluse:

Acces in saloanele comune ale cabanei dotate cu Led Tv si sistem audio cu dvd player, acces la sala de jocuri (biliard, tenis de masa, foosball), acces camera de joaca pentru copii (dotata cu jucarii, leagan, tobogan, etc...), Wi-Fi  (sistemul de receptie al semnalului de internet este prin satelit, motiv pentru care poate fi folosit doar pentru e-mail si retele de socializare, facebook, whatsapp), acces pe terenul de sport (tenis de camp, basket, football, handbal, badminton), sah gigant, acces foisor, board games (table, rummy, sah, carti de joc, etc...), mountain bike (cabana dispune de 4 biciclete).

* Pentru un sejur de minim 2 nopti oferim un discount de 10 % din pretul afisat.

servicii/taxe incluse : pensiune completa, taxa hoteliera, tva servicii/taxe contracost : supliment masa copii de 87 lei - pensiune completa

Oferta Sejurvalabilitate expiratatarife afisate orientativ pana la actualizarea de catre proprietar

Valabilitate:
26.01.2016 - 31.12.2016
📆  (cazare 2 nopti)
Twin
698 RON
Matrimoniala
698 RON
Garsoniera
785 RON
Apartament
872 RON
➥ mese: pensiune completa - inclus➥ tarife exprimate in: RON / CAMERA / SEJUR
detalii :

Sejur Weekend Cabana Hartagu - Hartagel

Tarifele includ toate taxele:

Cazare 2 nopti si serviciul de masa ales pentru 2 adulti, intrare cu cina vineri - iesire cu mic dejun duminica. Pentru copii intre 4-12 ani cazarea se face in camere dbl superior sau apartament si necesita supliment masa obligatoriu. Pentru cei care necesita meniu special (fara carne, fara gluten, alte situatii), va rugam sa ne anuntati la momentul rezervarii. In zona, nu exista alte restaurante.

Facilitati Cabana incluse:

Acces in saloanele comune ale cabanei dotate cu Led Tv si sistem audio cu dvd player, acces la sala de jocuri (biliard, tenis de masa, foosball), acces camera de joaca pentru copii (dotata cu jucarii, leagan, tobogan, etc...), Wi-Fi  (sistemul de receptie al semnalului de internet este prin satelit, motiv pentru care poate fi folosit doar pentru e-mail si retele de socializare, facebook, whatsapp), acces pe terenul de sport (tenis de camp, basket; football, handbal, badminton), sah gigant, acces foisor, board games (table, rummy, sah, carti de joc, etc...), mountain bike (cabana dispune de 4 biciclete) .

servicii/taxe incluse : pensiune completa, taxa hoteliera, tva inclus servicii/taxe contracost : supliment masa copii 4-12 ani - 175 lei
cele mai apropiate unitati
Pensiunea Izvorul Bucuriei (Siriu - judetul Buzau)
Distanta: 6,93 km
Capacitate: 29 persoane in 9 camere (7 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea La Rascruce (Vama Buzaului - judetul Brasov)
Distanta: 16,73 km
Capacitate: 26 persoane in 9 camere (5 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea Roxana (Intorsura Buzaului - judetul Covasna)
Distanta: 18,05 km
Capacitate: 26 persoane in 8 camere (1 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea Montana Touring (Nehoiu - judetul Buzau)
Distanta: 18,55 km
Capacitate: 12 persoane in 4 camere (2 camere duble)
Tarif: -
vezi si...