Vila Canionul 7 Scari - Timisu de Jos (Brasov, judetul Brasov)

Judetul: Brasov

Localitatea: Timisu de Jos (Brasov - Canionul 7 Scari)

Capacitate: 12 persoane in 4 camere (2 camere duble)
Tarif: -
Data adaugare: 21-03-2018
Ultima actualizare 25-03-2019


raporteaza o neregula »
imaginea 1
imaginea 1
imaginea 2
imaginea 2
imaginea 3
imaginea 3
imaginea 4
imaginea 4
imaginea 5
imaginea 5
imaginea 6
imaginea 6
imaginea 7
imaginea 7
imaginea 8
imaginea 8
imaginea 9
imaginea 9

Imagini Camere

Camera 3 (Matrimoniala) (Etaj 1)
Camera 3 (Matrimoniala) - poza 1
Camera 3 (Matrimoniala) - poza 2

Camera nr. 3 este o matrimoniala cu pat 1.4x2m, tv, internet, terasa, baie proprie in afara camerei.

Camera 4 (Mini Apartament) (Etaj 1)
Camera 4 (Mini Apartament) - poza 1
Camera 4 (Mini Apartament) - poza 2

Camera nr.4 este un mini apartament cu 2 camere si doua paturi. In prima camera pat matrimonial 1.4x2 m, tv, internet, baie proprie inclusa camerei, iesire la terasa. A doua camera are pat suplimentar extensibil pentru 2 copii cu varsta de pana la maximum 18 ani.

Camera 1 (Matrimoniala) (Etaj 1)
Camera 1 (Matrimoniala) - poza 1
Camera 1 (Matrimoniala) - poza 2

Camera nr. 1 (matrimoniala), pat 1.6x2 m, 2 persoane adulte plus 1 copil 1-5 ani maxim, tv, baie proprie inclusa camerei, nu are iesire la terasa, internet.

Camera 2 (Family) (Etaj 1)
Camera 2 (Family) - poza 1
Camera 2 (Family) - poza 2

Camera family (2 adulti si 2 copii), cu pat 1.4x2m plus pat suplimentar extensibil pentru 2 copii cu varsta de pana la 18 ani maxim, tv, internet, terasa, baie proprie vis-a-vis de camera.

Imprejurimi / Obiective Turistice

VF. Bunloc/salturi cu parapanta
VF. Bunloc/salturi cu parapanta

Vf. Bunloc este situat langa municipiul Sacele, la 5 km sud-est de orasul Brasov. Altitudinea maximă este de 1.185 metri. Este o zona turistica care in ultimii ani a devenit foarte populara pentru amatorii de parapanta si paragliding.

Exista si alternativa urcarii cu telescaunul care ne duce pana la locul de decolare. Este un loc bun pentru acest tip de zbor si nu in ultimul rand, privelistea este foarte frumoasa.

Canionul 7 Scari
Canionul 7 Scari

Canionul 7 Scari, alaturi de Cascada Tamina, sunt principalele obiective turistice pe care le ofera Masivul Piatra Mare. Canionul este format de apele paraului Sipoaia si are o lungime de 160 m, aflandu-se la o altitudine de 1100-1200 m. Inainte de a parcurge canionul turistii pot citi informatii despre canion pe panourile amplasate în apropiere.

Canionul reprezinta de fapt niste chei sapate în calcar, avand o lungime de 160 m si o diferenta de nivel de 60 m. In cuprinsul lor exista sapte cascade, cea mai inalta fiind de 35 m. Traseul din canion este amenajat cu scari metalice si podete. Traseul prin Canionul 7 Scari se poate parcurge intr-o jumatate de ora si poate continua spre Masivul Piatra Mare. Parcurgerea canionului pe timp de iarna este interzisa, ca urmare a apei ce ingheata pe scarile metalice.

Un loc unic la noi în tara, caderi succesive de apa ce se pravalesc pe peretii aproape verticali, catarari de zeci de metri pe scari inclinate sau verticale, dar si zgomotul apei din interiorul canionului, toate acestea le putem întalni numai ajungand la Canionul Sapte Scari.

Pestera de Gheata
Pestera de Gheata

Este singura pestera din Masivul Piatra Mare si se remarca prin faptul ca in pestera temperatura este constantă tot timpul anului, sub sau la zero grade Celsius, de unde si denumirea Pesterii. Inaintand in pestera, poti gasi gheata sau zapada care se pastreaza pe toata perioada anului, chiar si vara. Pestera are aproximativ 50 de metri lungime dar la un moment dat se ingusteaza foarte mult.

Pestera este accesibila oricui si este interesant de explorat. Nu necesita echipament special cu exceptia surselor de lumina si a unor haine mai groase.

cele mai apropiate unitati
Pensiunea Casa Anca (Timisu de Jos - judetul Brasov)
Distanta: 0,39 km
Capacitate: 12 persoane in 6 camere (3 camere duble)
Tarif: -
Vila TRAPEZ (Brasov - judetul Brasov)
Distanta: 2,19 km
Capacitate: 30 persoane in 11 camere (3 camere duble)
Tarif: -
Hotel Rolizo (Brasov - judetul Brasov)
Distanta: 2,48 km
Capacitate: 36 persoane in 18 camere (9 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea Green Park (Brasov - judetul Brasov)
Distanta: 2,87 km
Capacitate: 32 persoane in 11 camere (3 camere duble)
Tarif: -
vezi si...