Pensiunea Casa Vlasin - Poiana Brasov (Brasov, judetul Brasov)

Judetul: Brasov

Localitatea: Poiana Brasov (Brasov)

Capacitate: 32 persoane in 14 camere (12 camere duble)
Tarif: -
Data adaugare: 15-03-2015
Ultima actualizare 26-05-2017


raporteaza o neregula »
descriere:

Casa Vlasin  este situata in centrul statiunii turistice Poiana Brasov, intampinand oaspetii cu o atmosfera echilibrata intre eleganta, ospitalitate si confort.

Casa Vlasin este locul perfect pentru o vacanta reusita cu famlia la Poiana Brasov.

Pensiune are o capacitate de cazare de 32 locuri , un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, o terasa mereu insorita pe care va veti putea relaxa savurand din preparatele traditionale si internationale, dar si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 locuri.

Camere

Puteti alege oricare din cele 16 camere ale pensiunii noastre spatioase si luminoase. Camerele in stil alpin ofera o zona de relaxare, fiecare camera dispunand de baie proprie cu cabina de dus, TV (LED. 71cm) uscator par, la receptie dispunem de seif de valori, iar spalatorie/curatatorie contra cost.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 32 locuri (+ paturi suplimentare ), camerele dispuse pe doua etaje plus mansarda.

Camerele sunt de 3 tipuri:

» Camera Twin cu pat dublu

» Camere Twin cu paturi separate

» Camere Suite ideale pentru famili (4 persoane), camere ce contin 2 bai, 2 dormitoare si un hol ce leaga cele doua camere.

In mare parte camerele sunt cu balcon si vedere spre statiunea Poiana Brasov, masivul Postavaru si spre padure.

Restaurant

După practicarea sporturilor de iarna sau dupa plimbăriile montane, aerul proaspăt de munte vă va deschide apetitul, iar restaurantul si terasa nostră sunt locurile ideale unde vă veti putea opri, unul dintre cele mai noi si calitative restaurante din Poiana Brasov. Aici va veti putea relaxa impreuna cu prietenii in timp ce savurați deliciile culinare ale zonei Transilvanene, dar și internaționale.

Restaurantul oferă un mic dejun savuros, un pranz delicious și o cină speciala.

Preparatele gustoase, servirea impecabilă și porțiile generoase vă vor convinge să reveniți cu placere la restaurantul nostru.

De asemenea putem organiza mese festive, nunti, botezuri, cununii civile, dar si diverse conferinte. Copiii pana in 10 ani care nu solicita pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare.

Obiectiva turistice

•  Ajunsi in Poiana Brasov puteti sa vizitati statiunea, puteti sa va plimbati cu atv-ul, sa trageti cu arcul sau sa jucati paintball, iar daca veniti vara va recomand sa mergeti pana pe varful Postavaru, dar daca veniti iarna puteti sa schiati sau sa va dati cu sania sau sa va plimbati cu snowmobilul.

Poiana Brașov se mândrește cu cele 12 pârtii de schi de dificultate diferită, desfășurate pe aproximativ 24 de km. Stațiunea cu cel mai mare domeniu schiabil din România dispune și de acces ușor și rapid: două telecabine, o telegondolă, două telescaune și cinci teleschiuri. Peste 190 de tunuri de zăpadă sunt folosite pentru a asigura condiții ideale de ski și snowboard!

•  Brasov – Avand 324.000 de locuitori, Brasovul este considerat inima Romaniei si un foarte important centru economic, turistic, cultural si sportiv al tarii.Marginit de varfurile Carpatilor de Sud si impodobit cu arhitectura gotica, baroca si renascentista, precum si cu o bogatie de monumente istorice, Brasovul este unul dintre cele mai vizitate orase din Romania.

•  Biserica Neagra – este cel mai reprezentativ monument de arhitectura gotica din Romania. Este celebra datorita dimensiunilor sale impresionante, a clopotnitei ce adaposteste cel mai mare clopot din spatiul romanesc, si a celei mai mari colectii de covoare din Romania. Biserica Neagra este cunoscuta si pentru marea sa orga.

•  Poarta Șchei – Construită în 1827 în Brașov, pentru a corespunde nevoilor șcheienilor, Poarta Șchei are trei arcuri: două mici, pentru pietoni, și unul mare, central, pentru vehicule. A fost renovată de curând.

•  Cetatea Raznov – Cetatea este poziționată pe un deal stâncos, imprejmuit de pǎdure, unde singura cale de acces este dinspre est, arhitectura sa fiind adaptatã reliefului, fortificarea urmărind eficiența apărǎrii dealului. Prima mențiune documentară despre cetatea țărănească a Râșnovului datează din anul 1335 când cu ocazia unei noi năvăliri a tătarilor în Țara Bârsei, a fost pustiit întregul ținut, în afară de cetatea de pe dealul Tâmpa de la Brașov și de cetatea Râșnovului, care fiind puternic fortificate au rezistat atacurilor, salvând viața locuitorilor refugiați între zidurile lor.

capacitate de cazare:

32 persoane in 14 camere
  • camere matrimoniale : 12
  • apartamente : 2

dotari/servicii Pensiune:

  • restaurant
  • seif la receptie
  • spalat - calcat

dotari/servicii camere:

  • baie in camera
  • balcon
  • televizor

Oferta cazare/noaptevalabilitate expiratatarife afisate orientativ pana la actualizarea de catre proprietar

Valabilitate:
01.03.2017 - 31.07.2017
luni - joi, duminica
Matrimoniala
175 RON
Apartament
290 RON

vineri, sambata
Matrimoniala
195 RON
Apartament
290 RON
Valabilitate:
01.08.2017 - 30.09.2017
luni - joi, duminica
Matrimoniala
195 RON
Apartament
390 RON

vineri, sambata
Matrimoniala
220 RON
Apartament
440 RON
Valabilitate:
01.10.2017 - 20.12.2017
luni - joi, duminica
Matrimoniala
175 RON
Apartament
290 RON

vineri, sambata
Matrimoniala
195 RON
Apartament
290 RON
➥  mese: mic dejun➥  tarife exprimate in: RON / CAMERA / NOAPTE
cele mai apropiate unitati
Pensiunea Limor (Poiana Brasov - judetul Brasov)
Distanta: 0,14 km
Capacitate: 60 persoane in 21 camere (3 camere duble)
Tarif: -
Hotel Alpin (Poiana Brasov - judetul Brasov)
Distanta: 0,16 km
Capacitate: 296 persoane in 144 camere (140 camere duble)
Tarif: -
Pensiunea Orizont (Poiana Brasov - judetul Brasov)
Distanta: 0,17 km
Capacitate: 42 persoane in 19 camere (10 camere duble)
Tarif: -
Vila ALEXANDRA (Poiana Brasov - judetul Brasov)
Distanta: 0,2 km
Capacitate: 64 persoane in 31 camere (7 camere duble)
Tarif: -
vezi si...